Thuis sporten - Barre, HIIT, Strength
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Vandaag ga jij op weg naar meer energie, een fit en strakker lichaam en meer rust in je hoofd.

Ga snel naar je workouts

Drie workouts, helemaal voor jou! Wat ga je komende week doen?
  • Studio Barre 30 minuten
  • Studio HIIT 15 minuten
  • Studio Power Pilates 30 minuten
Drie hele verschillende workouts dus. 

Je hebt een week de tijd om de trainingen te volbrengen. Pak je agenda er dus meteen bij en plan de workouts in. Planning is nl. de key to success. Veel trainingsplezier!

Workout 1 - Studio Barre 30 minuten

De eerste workout is een BARRE workout. Een training die ballet, pilates en functionele krachtoefeningen combineert met als resultaat:
een sterk, strak en vrouwelijk lichaam.

Deze workout duurt een kleine 30 minuten in totaal. Zorg dat je water bij de hand hebt en iets zachts voor de vloeroefeningen (matje, vloerkleed, handdoek). In de workouts worden opties gegeven. Dus of je nu een beginner bent of al superfit, IEDEREEN kan meedoen.


Nu is het aan jou!

We dagen jou uit om er vandaag direct 30 minuten voor te gaan. Jij bepaalt wanneer je start. Aangezien je dit leest, zit je al in een flow. Wacht dus niet te lang. Van uitstel komt tenslotte afstel.


Klaar? Plan alvast je 2e workout in als je dat niet gedaan hebt. Deze workout is maar 15 minuten. Het wordt kort, maar intensief trainen.

Workout 2 - Studio HIIT 15 minuten

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Kort en intensief trainen, waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan het sterker maken van je spieren. Het is dus de bedoeling dat je buiten adem raakt, dat je het zwaar hebt en dat je na 15 minuten het gevoel hebt dat je echt getraind hebt. Dat maakt HIIT zo efficiƫnt.
Bij de oefening waarbij je vanuit lig op gaat staan, mag je je handen gebruiken. Is zelfs dit een uitdaging, voel je dan absoluut geen loser, raak ook niet gefrustreerd, maar zie het als een mooie uitdaging om naartoe te werken. 

En door naar de laatste workout, Studio Power Pilates...

Workout 3 - Studio Power Pilates

Power Pilates is een full body workout die de spieren niet alleen sterker maakt, maar ze ook oprekt. Regelmatige beoefening resulteert in een sterker, strakker en soepeler lijf. Daarnaast loop je door deze training minder kans op blessures en zal je houding verbeteren.
Dit is een fantastische workout om te combineren met intensievere workouts of voor de beginner om op een laagdrempelige manier toch aan die spieren te werken. 

In deze specifieke workout wissel je een krachtoefening af met een stretch oefening. Na de training voel je dat je echt iets gedaan hebt. Tegelijkertijd voelt je lichaam heerlijk los. De workout wordt gegeven door trainster Lotte van Graas. Geniet ervan!


Wil jij met Studio C blijven sporten? Omdat je mee hebt gedaan met de Workout Challenge, ontvang je een welkomstkorting van maar liefst 50% op het kwartaalabonnement. Deze korting is 8 dagen geldig.