Fit40 Trainingsprogramma

Koop nu jouw ticket voor een fit leven voor de early bird prijs. Geldig t/m 31 mei. We starten maandag 9 september.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Yes, ik word fit voor het leven!
thuis sporten, online workout, workouts voor vrouwen

In 12 weken fit voor het leven

Met dit unieke online Fit40 college doe jij als (bijna) veertiger kennis op en breng je dat meteen in de praktijk. Thuis trainen en aan de slag met leefstijlgedragsverandering. De on- en offline coaching is jouw schop onder de kont waardoor je het dit keer gaat DOEN en volhouden. Voor blijvend effect. 

Aanmelden

In 12 weken fit voor het leven

Met dit unieke online Fit40 college doe jij als (bijna) veertiger kennis op en breng je dat meteen in de praktijk. Met korte gevarieerde online workouts train jij waar en wanneer je wilt. Je gaat werken aan leefstijlgedragsverandering. De on- en offline coaching is jouw schop onder de kont waardoor je het dit keer gaat DOEN en volhouden. Voor blijvend effect.  
Aanmelden


voor het leven, niet voor even

Dit Fit40 College wordt niet jouw zoveelste poging om fit te worden waar je met goede moed aan begint om het vervolgens weer los te laten. Kleine stapjes en coaching zijn de keys to success. In 12 weken krijg jij het trainen in je systeem. En in hapklare stukken leren we je een nieuwe leefstijl en nog veel belangrijker: een nieuwe mindset aan. De start van een leven lang meer fitheid, energie en rust in het hoofd.

waar en wanneer jij wilt

Het Fit40 college en de ledenomgeving zijn 24/7 toegankelijk via website of app, op elk device. Zo heb jij je korte trainingen en voeding- en leefstijladvies altijd bij je. En kan je altijd en overal vragen stellen. Maak het zo passend voor jouw leven en binnen het schema van je gezin


on- en offline coaching

Je ontvangt 7 online coachingsessies. Mindset, leefstijl en gezondheid op celniveau komen aan bod. Deze terugkommomenten met de groep of individueel zijn jouw stok achter de deur. Daarnaast ontvang je elke maand offline coaching op jouw deurmat. Waarmee je zonder de afleiding van een telefoon en met een kop koffie of thee aan de slag gaat. Voor nieuwe inzichten die een leven lang meegaan. 

Verval jij steeds weer in oude gewoontes?

Al ruim 4 jaar hebben we binnen Studio C online met heel veel vrouwen te maken. Een klein deel begint met goede moed, plant elke week de trainingen in, past voeding aan, houd vol, zet door en voelt zich nu krachtig en fit, heeft meer zelfvertrouwen en meer rust in het hoofd. 

Een groot deel begint ook met goede moed. Voor het eerst of na allerlei programma's en methodes geprobeerd te hebben. Zou jij dit kunnen zijn? Je begint dus met goede moed, je gaat met de voedingsrichtlijnen aan de slag, pakt er evt een weekmenu bij, en na een paar weken neemt de trainingsfrequentie af, neem je toch die reep chocola ook al had je je zo voorgenomen het niet te doen, zit je weer in je oude patroon ZONDER een fit lichaam, ZONDER energie, ZONDER lekker in je vel te zitten en ZONDER rust in je hoofd. 

Je hebt dan meerdere opties:

opgeven...

door naar een nieuwe sportschool/methode...

OF je gaat het dit keer anders doen. Door erachter te komen WAT je precies wilt en nog veel belangrijker...WAAROM je dit wilt, door te leren waarom je bepaalde trainingen doet en waarom je bepaalde dingen beter kunt laten, door 24/7 begeleiding en meerdere coachingssessies waardoor je de kans niet krijgt om terug te vallen in oude gewoontes. 

Na 12 weken heb jij nieuwe gewoontes aangeleerd en in de praktijk gebracht, zodat een fit lichaam, meer energie en rust in je hoofd je geen moeite meer kost, maar onderdeel van je leefstijl is geworden. 

Dit keer dus niet fit voor EVEN, maar voor het LEVEN. 

Dat wil ik

Herken jij verder het volgende?

 • Je sport al een tijdje niet of weinig en het lukt je niet er weer in te komen
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar valt steeds terug in oude gewoontes
 • Gezond eten lijkt zo ingewikkeld dat een ongezonde keuze zo gemaakt is
 • Je weet dat het anders moet, maar het lukt je niet om zelf stappen te maken
 • Je voelt je vaak futloos
 • Je loopt achter de feiten aan
 • Je hoofd zit regelmatig vol
 • Je mist zelfvertrouwen
 • Je wordt niet uitgerust wakker
 • Je kinderen worden ouder, je wilt jezelf ontwikkelen of iets nieuws voor jezelf, maar mist de energie om stappen te maken
Jacqueline had een afvaldoel en had al vele pogingen gedaan.

Dan is het Fit40 College de juiste stap

Een investering in jezelf, zodat jij over 12 weken:

 • elke dag met een glimlach je bed uitspringt
 • vol energie de dag tegemoet gaat
 • meer taken gedaan krijgt en dus minder achter de feiten aan loopt
 • een blije moeder bent
 • fitter en strakker wordt
 • je meer aantrekkelijk voelt voor je partner
 • minder stress ervaart
 • meer kan handelen in je hoofd
 • energie hebt om dat project voor jezelf op te pakken
 • vol zelfvertrouwen door het leven gaat
 • de juiste keuzes maakt omdat je weet waarom en je het zelf WILT

Fit40 College heeft bij Jacqueline vooral voor een mindset change gezorgd en daardoor blijvend resultaat!

Dat wil ik ook!
stok achter de deur, motivatie om te sporten

Met de schop onder de kont van ons EN de wil en vastberadenheid van jou ben jij over 12 weken fit voor het leven

Dit is wat je in het Fit40 College krijgt

12 weken 4 korte, intensieve thuistrainingen per week t.w.v. 100 euro

In de Studio C Online ledenomgeving zijn alle workouts per week toegankelijk. Elke week staan er dus weer 4 workouts voor je klaar. Deze workouts zijn max 15 of 30 minuten. Ze variëren van HIIT tot Barre en van Pilates tot krachttraining. Er zit een opbouw in het programma. Elke maand een tandje erbij. In de workouts zitten ook opties, zodat je het kan aanpassen naar je eigen niveau. 
aan de slag met je voeding, brandstof, voeding en hormonen, vetten, suikers, recepten

Leefstijlinformatie in hapklare stukken t.w.v 100 euro

Elke maand verdiepende voedings- en leefstijlinformatie, zodat je snapt waarom je wat wel en niet moet eten en doen

Ook de voedings -en leefstijlinfo zijn opgedeeld in hapklare stukken. Zo kan jij stap voor stap op weg naar verandering. Informatie over voeding, suikers, vetten, hormonen, etc komen aan bod. Met de richtlijnen en recepten ga je zelf aan de slag, zodat je het zelf leert doen. Begeleiding is aanwezig middels de ledenomgeving.

Werken aan je mindset door offline coaching t.w.v. 150 euro

Dit is uniek, coaching op je deurmat. Omdat onze telefoon de grootste afleider is, ontvang je elke maand een brief met waardevolle informatie en opdrachten. Onder het genot van een kop koffie of thee lekker aan de slag met jezelf, voor nieuwe inzichten, waar je hele gezin van profiteert. 
voedingscoach, gezond eten

Een stok achter de deur door online groepcoachingsessies t.w.v. 250 euro en...

Dit is de succesfactor van het Fit40 College. Deze terugkomsessies zijn jouw stok achter de deur. 2 groepcoachingsessies met Heidy en Christina waarin oa de opdrachten van de offline coaching besproken worden en 2 groepcoachingsessies met onze lifestylecoach- en hormoontherapeut, En er is meer!:

...individuele coachingsessies t.w.v. 300 euro

In de praktijk zien we dat de juiste mindset echt de key to succes is. Na meerdere rondes gedraaid te hebben, kwamen we tot de conclusie dat individuele verdieping op mindset erg waardevol is. De afgelopen ronde hebben we een pilot gedraaid met een mindset coach. Met succes! Je ontvangt nu dus 2 individuele sessies van een mindsetcoach die met jouw blokkades en verhaal aan de slag gaat.


Daarnaast krijg je 1 sessie met verdiepende informatie over gezondheid op celniveau en 1 individuele sessie waarin jouw persoonlijke rapport van jouw interne gezondheid besproken wordt (zie volgende punt).

Inzicht in gezondheid op celniveau t.w.v. 175 euro

Als jij laaggradige ontstekingen in je lichaam hebt (dit merk je niet direct), je hersenen niet de juiste voeding krijgen en je verharde lichaamscellen hebt, dan kan je trainen wat je wilt, kilo's gezond voedsel naar binnen werken en allerlei dingen uitproberen voor rust in je hoofd, je zal nooit optimaal resultaat behalen. Dmv een eenvoudige droge bloedtest twv 125 EURO wordt dit bij jou gemeten en weet je in hoeverre jij in balans bent. Dit inzicht is de eerste stap naar een fit lichaam, meer energie en rust in je hoofd. Daarnaast meten we je vitamine D levels met de Vitamine D test twv 52 EURO. Omdat vitamine D bij zoveel processen betrokken is.  
Je ontvangt uitleg waarom dit zo belangrijk is en je ontvangt een persoonlijke sessie waarin jouw persoonlijke rapport wordt besproken. 

Elke week extra motivatie t.w.v 100 euro

Elke week ontvang je nieuwe motivatie om de week weer fris en fruitig te starten. De video aan het begin van jouw trainingsweek motiveert, inspireert en/of laat jou over bepaalde dingen nadenken. 

24/7 toegang tot de besloten Fit40 College ledenomgeving

Het Fit40 college is onderdeel van de Studio C Online ledenomgeving. Het College heeft een besloten omgeving. Je hebt 24/7 toegang tot je workouts en alle informatie. Via de website of de app.

Daarnaast kan je ook 24/7 je vragen stellen binnen de besloten community. Zowel wij als health coach Liane zullen je vragen zsm beantwoorden zodat jij snel verder kunt. 

Ontvang een goodiebag t.w.v. 40 euro

Je ontvangt een toffe goodiebag met spullen die je tijdens het college goed kunt gebruiken. Materialen die je nodig hebt tijdens het trainen, en andere extra's zodat jij meteen de blits maakt, je trainingen lekker af kunt vinken en je meteen aan het schrijven kunt met je coachingsopdrachten.

Start maandag 9 september

We starten op maandag 9 september. DE kickstart van fitheid voor het leven. Na dit College ben jij klaar om een nieuwe leefstijl door te zetten ZONDER dat het je moeite kost. Dag futloze vrouw, hallo fitte, energieke en relaxte powerwoman!
Ik ga ervoor!

Jacqueline is veel kilo afgevallen, maar nog belangrijker: ze heeft nu meer energie!

Wie zijn wij?

Wij zijn Christina en Heidy...

...en wij vieren het leven, elke dag. Door fit te zijn, te barsten van energie en een positieve mindset lukt dat. Ook door tegenslagen heen. Burn-out en verlies zijn ons niet onbekend. Daardoor weten we des te beter hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de juiste mindset te ontwikkelen. Dat gunnen we jou ook!

Christina in het kort: 
moeder van een dochter en een zoontje, gelukkig getrouwd, Nike Master Trainer, eigenaresse van boutique studio C, co-founder van Studio C Online en hoofdtrainster op het platform.


Motto's:

1. Live the life you love, love the life you live

2. You’re born to be real, not to be perfect


Heidy in het kort:
moeder van 2 dochters, gelukkig getrouwd. 11 jarige carrière bij Nike opgezegd om mijn droom van een eigen bedrijf rondom mijn passies sport en gezondheid waar te maken en de stille kracht achter het platform.


Motto's
1. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

2. Je bent zo mooi gemaakt, zorg daarom goed voor jezelf.

€ 700,-
€ 550,-

FIT40 College

 • Betaal in 3 termijnen van 183 EURO
 • Early bird prijs geldt t/m 31 mei
 • Van 9 september t/m 1 december
 • Bruis van energie
 • Op weg naar een fitter en strakker lichaam
 • Rust in je hoofd en je zaakjes op orde
 • Niet voor even, maar voor het leven

Geen resultaat? Je geld terug!

Als jij 100% aan de slag gaat met alle tools in dit programma, dan is resultaat een logisch gevolg. Is dit toch niet het geval? Dan krijg jij je geld terug, mits je alles volgt, opvolgt en je aanwezig bent bij de coachingsessies. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.