Je spieren en/of je core trainen
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Welkom bij Studio Strength en / of Studio Core

Naast vele andere workouts, biedt Studio C ook Studio Strength aan. Voor sterkere spieren, gericht op vrouwen, omdat het juist voor vrouwen ook zo belangrijk is om sterk en krachtig in het lichaam te zijn. We bieden workouts met gewichten en met eigen lichaamsgewicht. Zoals deze workout.

Je gaat hier aan de slag met een 15 minuten workout voor de billen en de benen. Dit gaat pittig worden. Heb jij ontzettende spierpijn van de afgelopen 2 workouts? Sla deze dan over en pak alleen de core workout hieronder. 

Voel je je nog fris en fruitig? Dan is het ook een optie om beide workouts achter elkaar te pakken. 

Studio Core 15 min

Je core bestaat uit wel 29 spieren in je buik, rug en bekkengebied. Samen vormen die spieren het korset van je lichaam. Deze rompspieren helpen je bij alle dagelijkse activiteiten, zoals het dragen van een zware boodschappentas, het optillen van je kind, maar ook bij lopen, staan, zitten en eigenlijk elke beweging die je uitvoert.
Studio C heeft een ledenomgeving waarin bijna 300 workouts, 15 trainingschema's, voedingsrichtlijnen- en schema's beschikbaar zijn, inclusief een motiverende community voor al je vragen. Wil je alles van Studio C ontdekken? Omdat je meedoet met de Fitweek ontvang je 20 EURO korting op een kwartaalabonnement met kortingscode FITWEEK20.