Lekker swingen met Studio Sculpt
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lekker swingen en aan de spieren werken met Studio Sculpt
of alleen aan de spieren werken met Studio Fire

Vandaag mag je kiezen. Niet iedereen houdt van dansen, dus daarom twee opties. Studio Sculpt of Studio Fire.
Studio Sculpt is een combinatie van cardio en spiertraining (armen, billen, core). Simpele dans moves voegen de funfactor toe aan deze workout. De workout start met een blok swingen gevolgd door een blok voor je armen. We sluiten af met de billen en de core. Enjoy!

Is dansen echt niks voor jou? Ga dan voor Studio Fire. Dit is een combi van high intensity en spieroefeningen. De sessie die klaar staat is 15 minuten, met trainer Cally. Cally geeft op een rustige manier les. Met deze workout maak je je spieren sterker en breng je ook je hartslag omhoog. 

Studio Fire

Dit was de laatste workout! 

We hopen dat je hebt ontdekt dat het mogelijk is om sporten in te plannen in je weekroutine, dat thuis sporten veel tijd bespaart, dat er altijd wel een workout is die je leuk vindt EN dat je door sporten meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten. 

Wil je blijven sporten met Studio C Online? Word dan lid en doe maandag 13 mei direct mee met onze summer challenge: Studio SHAPE&SHINE. Met kortingscode SHAPE20 ontvang je 20 euro korting op het eerste kwartaal van het kwartaalabonnement. De kortingscode is geldig t/m maandag 6 mei.