Je voeding aanvullen - waarom en met wat?

Weten of en waarmee je je voeding aan moet vullen voor optimale fitheid? Kom dan 9 dec 12 uur naar deze infosessie.

Op voedings- en supplementengebied zie je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Is het nodig om je voeding aan te vullen? Waarom? En zo ja, met wat?
Deze informatiesessie van 30/45 minuten geeft je veel inzichten. Na deze 30 minuten weet jij:

  • of je je voeding aan moet vullen en waarom
  • welke aanvulling belangrijk is en waarom
  • hoe je erachter komt of de voeding (en suppletie) die je eet/neemt ├╝berhaupt iets voor je doet

Na inschrijving ontvang jij verdere informatie. Tot 9 december 12 uur!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Heidy en Christina...

...en wij vieren het leven, elke dag. Door fit te zijn, te barsten van energie en een positieve mindset lukt dat. Ook door tegenslagen heen. Burn-out en verlies zijn ons niet onbekend. Daardoor weten we des te beter hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de juiste mindset te ontwikkelen. Dat gunnen we jou ook!

Zelf zijn we moeder en veertiger. We begrijpen je als je het gevoel hebt dat je 100 ballen tegelijk hoog moet houden en je volle agenda ervoor zorgt dat je soms niet weet hoe je het allemaal moet doen. Laat staan sporten inplannen, gezonde maaltijden bereiden en je ontspanningsmomentjes pakken.


Juist nu we ouder worden en alles gaat hangen (behalve het tandvlees ;)) is die gezonde leefstijl zo belangrijk. En het is echt mogelijk om het te implementeren in je drukke leven. Dat laten wij jou graag zien. 

Christina zit al ruim 20 jaar in het fitnessvak als groepsles, personal en Nike Master Trainer. Ze heeft daarbij allerlei trainingen gevolgd over voeding en helpt in haar fysieke sportschool wekelijks honderden vrouwen naar een fitter lichaam.

Heidy heeft altijd bij Nike gewerkt en is vervolgens haar passie voor sporten en gezond leven en vooral anderen daarmee te inspireren gaan volgen. Ze heeft inmiddels honderden boeken over gezond leven verslonden, heeft de nodige trainingen over gezondheid van binnen gevolgd, heeft allerlei verschillende 'leefstijlen' uitgeprobeerd en heeft ervaren hoe je van bijna-burnout kan gaan naar balans en energie in het leven.

Samen helpen we jou via Studio C Online met al onze kennis en ervaring naar meer energie, een fitter lichaam en meer rust in het hoofd. Het liefst met een dosis humor. Want die drilbillen, flubberarmen, striae en love handles staan je toch veel beter als je er af en toe flink om kan lachen?

Ik wil graag weten hoe en met wat ik mijn voeding aan moet vullen

Mis het niet en schrijf je nu in voor vrijdag 9 december 12 uur

Your information is safe with us