lidmaatschap Studio C Online

Geef jezelf die denkbeeldige schop onder de kont, kies vandaag voor jezelf en sta fit, blij en stralend in het leven!

Word lid van Studio C en kies of je een abonnement neemt voor een maand, kwartaal of een jaar.
Direct naar de lidmaatschappen
  • Het meest energieke, gevarieerde en originele online workout platform
  • Kort en intensief trainen (max 30 minuten) waar en wanneer jij dat wilt
  • Werk aan je gezondheid en verhoog je weerstand 
  • Door meer energie lukt het jou wél om al je taken af te ronden en
  • heb je wél zin om 's avonds nog dingen te ondernemen en
  • maak je met gemak je huis nog even op orde zonder dat het voelt als NOG een taak
  • Voel je een aantrekkelijke vrouw voor je partner
  • Speel tikkertje met je kids zonder dat je tong op je tenen hangt
  • Voel je blij en stralend
Ik doe mee!


Jouw trainster...even voorstellen

Wie ben ik?
Ik ben Christina: moeder, Nike Master Trainer, eigenaresse van boutique studio C, co-founder van Studio C Online en moeder van deze twee prachtmensjes.


Ik vind het super om elke dag weer vele vrouwen te inspireren met mijn workouts en hierbij mijn enthousiasme en passie voor sport op ze over te brengen. En dus ook op jou! Ik wil je hiermee laten zien dat je echt een powervrouw kunt zijn.

In de ruim 20 jaar dat ik trainingen geef, zie ik dat het voor vrouwen steeds moeilijker is om balans en energie te vinden. Er wordt nl. zoveel van ze verwacht.

Hoe houd je alle ballen hoog?

Wat ik heb gezien door de jaren heen is dat de vrouwen die er toch in slagen alle ballen hoog te houden sporten en gezond leven vaak als een prioriteit zien.


Ook jij weet waarschijnlijk wel dat het doen van een intensieve workout extra en nieuwe energie geeft, maar door een gebrek aan tijd en/of motivatie lukt het vaak niet.


Beginnen met een actieve leefstijl
Studio C Online biedt jou een platform met energieke workouts die je in je eigen tijd kunt doen. De energie, variatie en originaliteit maken Studio C Online tot wat het is. Sporten wordt echt een feestje!

Daardoor houd je het vol. Waardoor jij beter bestand bent tegen je drukke leven. Want je hebt meer energie, meer ruimte in je hoofd, en je voelt je lekkerder, fitter en strakker. Daarnaast heb je een hogere weerstand, extra belangrijk in deze tijden.


Dus wil je weer die powervrouw worden die ergens van binnen verstopt zit? Ga er dan voor! Kies het lidmaatschap dat bij je past, zoek je trainingsoutfit bij elkaar en knal samen met mij door je huiskamer heen.


Liefs,

Christina

Dat wil ik!
testimonial, klantreview, thuis sporten

Sinds vorig jaar door Corona overgestapt naar online sporten. Het een en ander geprobeerd, maar bij de meeste haakte ik na verloop van tijd weer af. Sinds 1,5 maand sport ik via Studio C online en wat vind ik het leuk! Wie had ooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden. Jij weet mij, zelfs online, te motiveren en er voor te gaan. 3x per week en tuurlijk heb ik ook wel eens geen zin, maar als ik het dan toch hebt gedaan....heerlijk!


De online lessen vind ik ideaal. Ik kan zelf bepalen wanneer ik sport en hoef ook de deur niet uit. 

Evelien Peterse

Ik sport sinds juni 2019 bij Studio C Online. Ik merk dat ik de oefeningen steeds beter beheers en meer doorzet. Ik begrijp bijna niet waarom ik voorheen moeite had met 1x in de week sporten. Nu sport ik 3x in de week!

Denk omdat je dit op elk voor jou geschikt moment thuis kan doen. Je hebt altijd wel ergens een half uurtje tijd  om die workout te doen. En daarnaast werkt het enthousiasme van Christina motiverend.

Joy van Nimmerdor

Wat krijg je in een Studio C Online lidmaatschap?

Workouts en programma's

In de gebruiksvriendelijke ledenomgeving kan je gaan voor losse workouts (van 15 en 30 minuten), waaronder Studio HIIT, Studio Barre, Studio Strength, Studio Core, Studio Sculpt, Studio Power Pilates. Of je kiest een programma, passend bij jouw doel, waarbij wij de workouts voor je hebben uitgezocht. Snel en makkelijk!Veel variatie


Binnen Studio C vind je veel vernieuwing en variatie. Christina doet niets liever dan nieuwe trainingen bedenken. Daarom is niet één workout hetzelfde.  Studio Barre is uniek en veel vrouwen vinden dit een fantastische workout die echt anders is dan andere workouts. 
Neem bv Studio Sculpt, een combi van dans, cardio, armen, billen en core, door Christina zelf ontwikkeld.

Motivatie en inspiratie

Tijdens de workouts motiveer ik jou om door te zetten en vol te houden.

In de ledenomgeving vind je instructievideo's, krijg je veel achtergrondinfo over het waarom, verschillende e-books en word je gemotiveerd om vol te houden.
Voeding


Binnen Studio C draait het voornamelijk om trainen. Daarnaast bieden we ook voedingsschema's en tips voor een volledige gezonde leefstijl.


Ik ga ervoor!

Aanmelden
klantverhaal, testimonial, blije klant

Ik ben gestart met het 4 weken Studio Fit programma. Even dacht ik wat ga ik nu doen, maar het antwoord is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gewoon verder met een van jullie andere programma's! Zalig gevoel dat je niet hoeft na te denken wat je nu moet doen maar dat het gewoon op een bordje wordt voorgeschoteld. Het is voor mij nog nooit zo duidelijk geweest wat de volgende stap nu is.
Ook het verschil met 4 weken terug is duidelijk, de oefeningen gaan vlotter ik krijg er hier en daar zelfs een sprongetje tussen waar ik niet dacht dat een sprongetje mogelijk was ;-)
Christina, dankjewel voor je motivatie en beide voor jullie topconcept, het werkt voor deze mama van 2!

Anja van Gysegem

Een blik achter de schermen van de online omgeving:

Ontdek Studio C Online in real life

"Genoeg keus en echt professioneel. En wat een power spat er telkens van het scherm af๐Ÿ’ช, "

Elke dag sta ik uurtje eerder op, ik werk in de zorg en StudioConline geeft me energie en Christina is een topper die je meekrijgt, zelfs thuis. Dus aanrader!! voor iedereen ook als je niet in de zorg werkt,


Woutina van Hattem

Heerlijk thuis sporten wanneer het jezelf uit komt en de les pakken waar je op dat moment zin in hebt. Ik sport altijd met mijn kinderen om me heen en soms doen ze zelf ook mee๐Ÿ˜‰, Genoeg keus en echt professioneel. En wat een power spat er telkens van het scherm af๐Ÿ’ช, opgeven is geen optie, wel krijg je tips als je nog iets intensiever wil trainen of juist minder intensief zodat je toch mee kan blijven doen. Echt een aanrader. Na de training kan je de hele wereld aan๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿ˜!!Arina Kok

Ik had een sportschoolabonnement. Het lukte me echter niet om daar zo vaak heen te gaan als ik wilde. Daarom heb ik voor Studio C Online gekozen. Ik vind het helemaal top! Doordat ik nu op elk moment kan sporten, ook met de kinderen erbij, en het me veel minder tijd kost, sport ik veel vaker dan toen ik nog een sportschoolabonnement had.

Daardoor voel ik me echt lekkerder en fitter!

Adelin de Harder

Ik vind het fijn om mijn eigen sporttijd te kunnen bepalen en door het enthousiasme van Christina vliegen de trainingen voorbij.


Er is veel afwisseling in de workouts en het is fijn dat deze ook telkens vernieuwd worden, zodat je weer nieuwe oefeningen kan doen. 

Soms is het een uitdaging om het ook echt te doen. De sportmomenten inplannen per week helpt mij hierbij, En ja als Christina dan weer voor je staat op het scherm dan is het weer genieten, soms een beetje afzien maar vooral genieten.

Michelle de Bruijn

Dit krijg je allemaal bij een lidmaatschap:

  • Onbeperkte toegang tot de online ledenomgeving met alle workouts, programma's en e-books
  • Grote variatie 15/30 min workouts: Barre, Strength, HIIT, Core, Sculpt, Fire, Power Pilates, Punch&Kick
  • Kant en klare trainingsprogramma's
  • waaronder het 4 weken programma Studio Fit inclusief voedingsschema's (t.w.v. €59,95),
  • en alle 8 weken programma's (t.w.v. €75 per programma)
  • Maandelijks nieuwe workouts en elk kwartaal een lancering van een compleet nieuwe workout
  • Extra motivatie door challenges
  • E-books: 'Voeding: wat en waarom?' en 'Vrouwen en spiertraining'
  • Toffe community vol persoonlijke motivatie
  • Beschikbaar in een app en op al je devices
  • Je stok achter de deur om ervoor te gaan en vol te houden!
Yes, ik start vandaag!

Klaar om die powervrouw te worden? Maak je keuze:

Maand

€5,75
per week
 • €24,95 per maand
 • Elke maand opzegbaar


Meest gekozen

Kwartaal

€4,60
per week
 • €59,95 per kwartaal
 • Elk kwartaal opzegbaar
 • €60 kado (op jaarbasis) tov een maandabonnement

Jaar

€3,75
per week
 • €195 per jaar
 • Elk jaar opzegbaar
 • €105 kado (op jaarbasis) tov een maandabonnement
PS. Het abonnement heeft een online ledenomgeving. Je maakt een account aan waarmee je DIRECT toegang hebt tot alle workouts en programma's. Je kan dus meteen beginnen aan die fittere versie van jezelf!

Niet tevreden? Je geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door eenvoudig een mailtje te sturen naar info@studioconline.nl. We storten dan je geld weer netjes terug.
arrow_drop_up arrow_drop_down