Probeer elke dag een andere workout
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Doe mee met de Nationale Sportweek bij Studio C en ontdek de training die bij jou past

Elke dag ontvang je een totaal andere workout in je inbox. Ontdek:

- dat thuis sporten in te passen is in je drukke leven

- van welke soort workout jij blij wordt

- dat sporten je energie geeft en LEUK kan zijn

Ik doe mee!


20+ jaar

ervaring in de fitnessindustrie

11.163
happy deelnemers
200%
aanstekelijke energie

Schrijf je ook in en krijg direct toegang tot de eerste workout

Wij houden net als jij niet van spam! Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor berichten van StudioConline.nl

Studio C heeft er voor gezorgd dat ik nu 3x in de week sport! Barre en HIIT zijn fijne workouts. Ik merkte gelijk al dat ik meer energie had na de trainingen.
Voorheen had ik moeite met 1x in de week sporten. Nu heb ik de slag helemaal te pakken en sport ik 3x in de week. Bedankt Christina! 

Joy van Nimmerdor

Wie zijn wij?

Christina en Heidy zijn het gezicht en de drijvende kracht achter de online sportstudio Studio C Online.


Christina is naast het runnen van dit bedrijf moeder van een dochter en zoon, jouw energieke trainster van de meeste trainingen van Studio C, eigenaresse van een fysieke boutique sportschool en gecertificeerd Nike Master Trainer.
Heidy is ook moeder, van twee dochters, en heeft haar 11 jarige carrière bij Nike bewust opgezegd om haar droom van een eigen bedrijf rondom haar passies sport en gezondheid waar te maken en is de stille kracht achter het platform.

Elke dag inspireren zij duizenden vrouwen in Nederland en België om goed voor zichzelf te zorgen, omdat je juist dan je gezin, de mensen om je heen en de wereld veel te geven hebt, ook op de lange termijn. Heidy heeft dit zelf ontdekt door een bijna-burnout.


Nu bruisen ze allebei van energie door de juiste balans in het leven qua werk, gezin en leefstijl. Trainen is hier een belangrijk onderdeel van.  
Ze vinden het super om elke dag hun leden en volgers te inspireren met workouts en hierbij hun enthousiasme en passie voor sporten en gezond leven op ze over te brengen. Dus ook op jou! Ze willen je laten zien dat ook jij een echte powervrouw kunt worden.

Over Studio C:

Inmiddels de eerste workouts gedaan. De woonkamer voor mij alleen en de laptop aan. Op een gegeven moment zat ik zo in mijn training dat ik niet eens meer door had dat ik gewoon in mijn eigen huis bezig was. Het was gewoon Christina en ik samen die aan het trainen waren. Hoe fantastisch is dat 😃!! Heerlijk gesport i.p.v bankhangen. 👍

fitte vrouw, fitte mama, thuissporten

Jessica Italiaander

Ik vind het thuis werken best een ding. Na een aantal uren begin ik last van mijn lichaam te krijgen. Een workout van Studio C is dan ideaal. Het is kort en daardoor goed tussen het werk door te doen. Daarna weer met frisse moed aan het werk.
Marilijn van Achterberg

Sporten, ik vind het echt heerlijk maar soms is het zoeken naar de tijd ervoor. Ook vandaag was weer volle bak met vergaderingen, afspraken ... jullie kennen het vast wel. Dus ook het zoeken naar tijd voor mijn eerste online les was een uitdaging, maar het is gelukt! Zojuist mijn eerste HIIT les gedaan en wat was dat inderdaad lekker! Morgen lekker thuis werken en ik weet wel wat ik in mijn “pauze” ga doen.

Louise Brouwer

"Het leek net of Christina en ik samen aan het trainen waren. Hoe fantastisch is dat!"

  • In een week ervaren wat trainen met je doet
  • Haalbaar doordat de workouts max 30 minuten zijn
  • De energie van een live class in de sportschool, maar dan lekker thuis

Studio C in real life zien? Check de video:

Schrijf je in voor de Studio C sportweek

Je ontdekt ...

  • of thuis sporten iets voor jou is
  • van welke soort training je blij wordt
  • dat sporten je energie geeft en een FEESTJE kan zijn