Over Christina - Onderneemster, Nike Master Trainer en moeder
Online workouts met Nike Master Trainer Christina

Hoi, ik ben Christina

en ik wil JOU de energie geven om
je drukke leven vol te houden

Ik help jou aan meer energie met online workouts voor thuis!

Studio C is een online sportstudio opgericht door mij, Christina, die je kan betreden wanneer jij dat wilt. Met de toffe, gevarieerde, energieke workouts en programma's van hoge kwaliteit wil ik jou de energie geven die je in je drukke leven zo hard nodig hebt.
Daarnaast is het mijn droom om vrouwen zoals jij te verbinden in de toffe Studio C community.
Juist als je (denkt dat) je te druk bent om te sporten, geeft sporten jou de energie om je drukke leven aan te kunnen. Echt waar! 


Hoe is het allemaal begonnen?

Mijn hart ligt altijd al bij de sport. Op mijn 17e gaf ik al les bij verschillende sportscholen en daarnaast werkte ik bij mijn ma in de snoepzaak (ja, echt waar! :-) ). Op mijn 21e heb ik besloten om uit de zaak te gaan en me helemaal op de sport te storten als freelance sportinstructeur. Dit was de start van een fantastische tijd waarin ik iets heb mogen toevoegen aan het leven van heel veel mensen.

In de afgelopen 20 jaar heb ik honderden vrouwen geholpen en gemotiveerd om regelmatig te gaan bewegen en sporten.

Met fantastische resultaten: stralende zelfverzekerde vrouwen die lekker in hun vel zitten. En dat is precies waar ik het voor doe. Er is niks toffer dan andere vrouwen verder te helpen en zich goed te laten voelen.


Het was altijd mijn droom om een eigen sportstudio te hebben. Deze droom is mei 2017 werkelijkheid geworden. Ook daar zie ik dagelijks vrouwen die sporten leuk zijn gaan vinden, het regelmatig doen en nu echt lopen te stralen. Heerlijk!

Omdat ik nog zoveel meer vrouwen zou willen motiveren en inspireren beter voor zichzelf en hun lijf te zorgen, ontstond het idee voor Studio C Online. And here it is! Een online sportstudio met toffe, gevarieerde workouts en programma's van hoge kwaliteit. De workouts duren maximaal 30 minuten waardoor het makkelijker wordt om sporten in te plannen naast je werk, gezin, sociale afspraken en allerlei andere verplichtingen.


Juist als je (denkt dat je) te druk bent om te sporten, zal sporten je helpen om je drukke leven aan te kunnen. Echt waar!

Meer over Christina

Fit worden met Nike Master Trainer Christina

Christina als Nike Master Trainer

Ik was al werkzaam bij Nike als instructeur en personal trainer toen de kans zich voordeed om Nike Master Trainer te worden. Megatof natuurlijk, dus ik ging ervoor. Met succes! Sinds 2010 mag ik mezelf Nike Master Trainer noemen. Nike Master Trainers zijn ambassadeurs van de wereldwijde fitness community die motiveren en inspireren door te connecten met vrouwen op social media en grote events. 

Een groot Nike event leiden vind ik echt geweldig. Zoveel vrouwen zien trainen, zweten, meestal met een glimlach op het gezicht. Fantastisch!

Christina als mama

Ik ben de gelukkige mama van twee prachtige kids van vier en één jaar. Heerlijk hoe zij mij helpen om te relativeren en stil te staan bij wat echt belangrijk is in het leven. Hoe fantastisch ik het lesgeven en het runnen van mijn twee bedrijven ook vind, mijn man en twee kids blijven toch het allerbelangrijkste


Wel is het een enorme uitdaging om hierin de juiste balans te vinden. Er zitten maar 24 uur in een dag. Daarin moeten werk, gezin en allerlei sociale dingen gepland worden. Vooruit plannen en structuur zijn hierbij de sleutels tot succes. En ook de support van mijn geweldige vent, Rob. Samen vormen we echt een team.


Daarnaast heb ik gelukkig bergen aan energie. Dat zit enerzijds in mijn natuur, anderzijds leef ik superbewust. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten (en geniet daarbij af en toe OOK van een stuk taart en een wijntje), ik pak mijn ontspanningsmomenten en beweeg natuurlijk genoeg. Het vele sporten helpt mij om zowel mentaal als fysiek ontzettend sterk te zijn. Hierdoor kan ik mijn drukke leven aan en spring ik elke ochtend weer mijn bed uit om vol energie aan een nieuwe dag te beginnen. 

Christina als oprichtster van Boutique Studio C

In mei 2017 kwam mijn grote droom uit: een eigen sportstudio waar het knus en gezellig is en iedereen zich thuis voelt


Ik was nog maar net bevallen van mijn jongste toen deze kans op mijn pad kwam. Er kwam een pand op de ideale plek beschikbaar. Ik kon deze kans niet laten lopen. En dus ging ik er vol voor. Een beslissing waar ik geen spijt van heb. Na een jaar kan ik zeggen dat mijn droom ECHT uitgekomen is: dagelijks zie ik stralende vrouwen die sporten echt een feestje zijn gaan vinden. Love it!


Met Studio C Online hoop ik nog veel meer vrouwen te laten stralen, ook jou. Doe je mee?

Wil jij samen met mij op weg naar meer energie?

Studio C Online zou niet bestaan zonder mijn vriendin en zakenpartner Heidy. Nieuwsgierig naar het wie, hoe en waarom? Lees dan de blog 'Studio C Online: wie, hoe en waarom?'.

arrow_drop_up arrow_drop_down