Barre workout
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Sterker, strakker en soepel met deze barre workout

Studio Barre combineert ballet, pilates en functionele krachtoefeningen met als resultaat: een sterk, strak en vrouwelijk lijf. 

Barre klinkt als een ballerina workout, maar je hoeft echt geen ballerina skills te hebben om deze workout te kunnen doen. 


Tijdens de barre workout worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met krachttraining. Niet zomaar krachttraining. Er wordt één spiergroep tegelijk getraind, waarbij er heel veel herhalingen van kleine, precieze bewegingen gemaakt worden. Tot het punt dat de spieren moe worden en zelfs dan ga je nog even door. 


Deze kleine spierbewegingen zijn genoeg om de spieren op te bouwen en elastischer te maken, maar niet om spierscheurtjes te maken waardoor de spier erg groot wordt. Zo worden de spieren sterker, maar niet bulky. Hierdoor creëer je een prachtig, getoned vrouwelijk lichaam. Behalve dat je meer toning krijgt, verbetert je houding en word je flexibeler. En wie wil dat nu niet!

Studio Barre is toegankelijk voor iedereen. Er komt geen cardio in voor, dus je hoeft niet te springen.


Smaakt dit naar meer? Schrijf je dan in voor de Studio C Online Fitweek. Van maandag 10 t/m zaterdag 15 januari ontvang jij elke dag een andere workout in je inbox. Zo kan je verder ontdekken of thuis sporten iets voor je is, welke workout bij je past en begin jij 2022 fit en energiek!