Fit en energiek de zomer door
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Stralend, energiek en zelfverzekerd de zomer door!

Doe mee met het Summer Fit trainingsprogramma

In 4 weken Summer Fit: 

  • Het meest gevarieerde en meest energieke trainingsprogramma
  • Loop zelfverzekerd rond in je zomerjurkje
  • Door meer energie gaat er geen lange zomeravond meer verloren
  • Trainen waar en wanneer jij dat wilt, dus ook op vakantie
  • Gezond eten voor nog meer energie
  • Ontdek dat sporten leuk is
  • Ervaar minder stress
  • Verzet elke dag bergen werk
  • Voel je een aantrekkelijke vrouw voor je partner
  • Ren 's avonds met je kinderen rond in de tuin zonder dat je tong op je tenen hangt
  • Voel je blij en stralend
Ik doe mee!


Jouw trainster...even voorstellen

Wie ben ik?
Ik ben Christina: moeder, Nike Master Trainer, eigenaresse van boutique studio C en oprichter van Studio C Online.


Ik vind het super om elke dag weer vele vrouwen te inspireren met mijn workouts en hierbij mijn enthousiasme en passie voor sport op ze over te brengen. En dus ook op jou! Ik wil je hiermee laten zien dat je echt een powervrouw kunt zijn.

Vet verliezen en strakker worden

Het is zomer! In de ruim 20 jaar dat ik vrouwen train, zie ik elke zomer weer dat vrouwen wat vet kwijt willen, wat strakker willen zijn voor de vakantie.

Ook heb ik in die 20 jaar gezien dat de sportlessen in juni en juli al minder vol zijn. En niet omdat iedereen al op vakantie is...

Velen komen al in de vakantiemodus. Het is vaak lekker weer. De avonden zijn lang. Dit gaat gepaard met gezellige bbq feestjes, borrels en regelmatig een ijsje eten met de kinderen bij de ijssalon. Je wilt dus strak en fit zijn, maar je doet het tegenovergestelde ;). Herkenbaar?

Holiday vibes en training modus
In mijn fysieke sportstudio zet ik vlak voor de zomer altijd een challenge op. Dit werkt! Leden hebben meer motivatie om toch die training te komen doen, ook al vallen de mussen van het dak.

Daarom dit Summer Fit programma bij Studio C Online. Om net voor en misschien al tijdens de vakantie in training modus te komen/blijven. Juist daardoor kan jij optimaal genieten van al die mooie dagen. Want je voelt je lekkerder, blijer, en strakker. 

.
Dat wil ik!

Ik sport sinds een aantal weken bij Studio C Online. Ik merk dat ik de oefeningen steeds beter beheers en meer doorzet. Ik begrijp bijna niet waarom ik voorheen moeite had met 1x in de week sporten. Nu sport ik 3x in de week!

Denk omdat je dit op elk voor jou geschikt moment thuis kan doen. Je hebt altijd wel ergens een half uurtje tijd  om die workout te doen. En daarnaast werkt het enthousiasme van Christina motiverend.

Nu ga ik doorpakken met het Summer Fit programma. 4x in de week sporten om net even wat strakker en fitter die zomer door te gaan!

Joy van Nimmerdor

Ik ga ervoor!

Aanmelden

Wat houdt het Summer Fit programma precies in?

4 trainingen
per week

Het programma start op 1 juli en eindigt op 28 juli. In deze 4 weken doe jij 4 trainingen per week.


In de gebruiksvriendelijke ledenomgeving staan de workouts voor je ingedeeld per week. Snel en makkelijk!

Veel variatie


Het programma bestaat uit allerlei verschillende workouts. Denk aan HIIT, Barre, Strength en Core. Studio Barre is uniek en veel vrouwen vinden dit een fantastische workout die echt anders is dan andere workouts.
De combinatie van high intensity cardio en spiertraining is de perfecte combi om fitter, strakker en zelfverzekerder de zomer door te gaan!

Motivatie en inspiratie

Tijdens de workouts motiveer ik jou om door te zetten en vol te houden.

In de ledenomgeving vind je instructievideo's, krijg je veel achtergrondinfo over het waarom EN word je gemotiveerd om vol te houden.

Voedingschema


Je ontvangt voedingsbegeleiding voor 4 weken, zodat je naast het trainen ook op je voeding let.
Dit is eenvoudig en realistisch, zodat het makkelijk in te passen is in je weekschema en je gezin.

"Sporten waar en wanneer ik maar wil"

Wat vind ik het fijn dat ik met Studio C Online kan sporten waar en wanneer ik maar wil!
Zelfs afgelopen 12 dagen tijdens een heerlijke vakantie op het terras van onze kamer in de zon was Studio C aanwezig! 💪👙☀️👍
Bo
Christina werkt echt stimulerend. Ze motiveert zoals weinig anderen dat kunnen. Wat ik heel grappig vind, is dat het net lijkt of Christina je bezig ziet. Ze stimuleert vaak precies op de juiste timing. Ze is echt een sporttopper!!
Arina
Die 15 minuten workouts zijn echt super lekker! Kort maar krachtig. En je kunt als je wil er 2 achter elkaar doen, maar dan ben je wel redelijk stuk daarna. Echt lekker als je niet zoveel tijd hebt, maar toch even intensief wil bewegen! Top!
Wendy
De woonkamer voor mij alleen en de laptop aan. Op een gegeven moment zat ik zo in mijn training dat ik niet eens meer door had dat ik gewoon in mijn eigen huis bezig was. Het was gewoon Christina en ik samen die aan het trainen waren. Hoe fantastisch is dat 😃!!
Jessica

Eenmalig aanbod! Mis het niet.

Dit programma start op maandag 1 juli en eindigt op zondag 28 juli. 

Mis het dus niet en schrijf je vandaag nog in!

Ben jij klaar voor jouw meest energieke zomer ooit?Yes, kom maar op!
€ 59,95

Summer Fit Programma

Fit, energiek en vol zelfvertrouwen de zomer door!