arrow_drop_up arrow_drop_down
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Om de gezonde draad na de vakantie weer op te pakken,

hier twee workouts kado!

Om jou na de vakantie op weg te helpen om weer in de gezonde modus te komen, krijg jij twee workouts kado: een Studio HIIT workout en een Studio Strength workout, beide van 30 minuten.

Deze workouts blijven nog beschikbaar t/m woensdag 30 september. Om jou de stok achter de deur te geven ze ook echt te doen.

Workout 1 - Studio HIIT 30 minuten

Als je meegedaan hebt met de Workout Challenge, dan ben je al bekend met HIIT. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Kort en intensief trainen, waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan het sterker maken van je spieren.

Dit is de level workout. We starten met een oefening. Deze wordt steeds een beetje zwaarder. Er komt dus steeds een level bij. Het is aan jou tot welk level je gaat. Is voor jou level 1 of 2 al het maximum? Dan blijf je deze doen in de volgende ronde. Je traint dus op je eigen level en hebt daarnaast de uitdaging om uiteindelijk tot het zwaarste level te trainen. Veel plezier!

Workout 2 - de bank workout (Studio Strength)

Deze workout is een krachttraining met eigen lichaamsgewicht. Het enige wat je nodig hebt, is een bank.
Met Studio Strength werk je aan een sterker lichaam. Je doet enkel krachtoefeningen. Je lichaam sterker maken is zo belangrijk, juist voor vrouwen. Krachttraining draagt bij aan je gezondheid en aan een hormonale balans. Daarnaast gaat je vetverbranding omhoog. Als je af wilt vallen of (buik)vet kwijt wilt, dan is krachttraining echt onmisbaar.
Hopelijk ben je nu extra gemotiveerd om deze training te gaan doen ;-). Succes!


Wil jij met Studio C blijven sporten? Dan hebben we nu een extraatje voor jou. Zie de bonussen hier beneden.

fit de herfst in, workout kalender

Bonus 1 - de knallen naar kerst kalender

Van 7 september tot en met 24 december word jij gemotiveerd om 40 workouts te doen. Dus een extra stok achter de deur om in 2020 die fitte powervrouw te worden!

Bonus 2 - sweater of tanktop bij een jaarabonnement

Sluit in de maand september een jaarabonnement af en ontvang een sweater of een tanktop (jouw keuze).
Tekst sweater: Sweat is fat crying

Tekst tanktop: Be like a pinapple, stand tall, wear a crown and be sweet on the inside.
Na aanmelding ontvang je meer info.