Bedankt voor je inschrijving

Weg met de kipfilets en zwabber of flubberarmen,

op naar strakke bovenarmen!

Deze training is volledig gericht op de tricepts. In de volksmond onder vrouwen ook wel kipfilets, zwabberarmen of flubberarmen genoemd ;). Je hebt een verhoging nodig (kan ook je bank zijn) en gewichten. Hiervoor kan je flessen gebruiken, blikken uit je voorraadkast, zware boeken, wees creatief. Lukken bepaalde oefeningen niet op de verhoging die jij hebt? Doe ze dan gewoon op de grond.

Ook ontvang je de link naar deze pagina in je inbox voor het geval je de training nog een keer wilt doen. Geen mail ontvangen? Check dan je spam. Voeg info@studioconline.nl toe aan je contacten, zodat voortaan elke mail in je inbox komt. Succes!

Smaakt deze workout naar meer? En wil je naast deze kipfilettraining kennis maken met verschillende andere trainingen waaronder HIIT, Strength, Barre full body en Pilates? Schrijf je dan in voor de Fitweek. Je start met een korte fittest en daarna kan jij direct aan de slag met een variatie van 5 verschillende workouts. Zodat jij je hele lichaam kunt trainen op verschillende manieren. Voor meer energie, een fitter en strakker lichaam en rust in je hoofd. 

Doe mee met de Fitweek!

Naast het werken aan je rug en armen dmv deze Barre training is het ook belangrijk om andere spieren en je spieren op verschillende manieren te trainen. Na je 30ste levensjaar verlies je elk jaar spiermassa. Dat merk je misschien wel aan het feit dat alles gaat hangen behalve je tandvlees ;). 


Daarom is je hele lichaam trainen en blijven uitdagen nodig om die fitte vrouw te zijn die vol energie door het leven gaat. Test daarom jouw fitheid op alle gebieden en ga daarna direct aan de slag met 5 verschillende, gevarieerde workouts van max 30 minuten. 
thuis sporten, meer energie, fit worden, van futloos naar energie