Webinar Happy hormonen

Webinar Happy Hormonen

Hormonen... we zien ze vaak meer als een last dan een lust. Terwijl hormonen verantwoordelijk zijn voor bijna alle processen in je lichaam. Daarom is het zo belangrijk dat je hormonen in balans zijn. In dit webinar op woensdag 15 mei om 20 uur neemt hormoontherapeut Liane je mee in de wereld van hormonen. Hoe werken ze? Waardoor raken ze uit balans? En het allerbelangrijkst: hoe krijg je ze weer in balans? Zodat jij happy, energiek en stralend door het leven gaat. 

Onderwerp

Happy Hormonen

Dag

Woensdag 15 mei

Tijd

20 uur
voedingscoach, gezond eten

Meet Liane

 Hey! Ik ben Liane. Misschien heb je mij  eens voorbij zien springen tijdens een online training of live in de studio. Sport is er bij mij met de paplepel in gegoten. Van turnen, basketbal, tennis en hardlopen heb ik de sprong naar de fitness gemaakt en geef ik al heel wat jaartjes met plezier groepslessen. Mijn passie voor sport, deelnemers motiveren en uit te dagen een stap harder te zetten én te zien dat ze het kunnen, zijn voor mij oprecht geluksmomenten!


Niet alleen ben ik fysiek bezig met gezondheid, inmiddels mag ik mezelf Healthcoach noemen en heb ik diverse opleidingen op het gebied van voeding, detoxen en sportvasten gedaan. Recent heb ik de opleiding hormoontherapeut afgerond en binnen Studio C Online mag ik mezelf de hormoon expert noemen!


Ik mag mezelf gelukkig prijzen, van mijn passies heb ik mijn werk kunnen maken! Mijn levensmotto: “Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden!” helpt mij bij het maken van beslissingen, het bereiken van doelen of het vinden van een creatieve manier om een probleem op te lossen! Succes met het bereiken van jouw doelen! Liefs Liane

Schrijf je in voor het Happy hormonen webinar

Jouw eerste stap naar Happy Hormonen,