Gratis Workout Challenge - Studio C Online

Voel je blij, stralend en productief!

Doe mee met de Studio C Workout Challenge

Ontdek dat de Studio C online workouts (á 15 en 30 minuten):

- in te passen zijn in je drukke leven

- je meer energie geven

- van sporten een feestje maken door de energie van Christina en de motivatie van je mede-challengers!

"Al na de eerste paar trainingen voelde ik me fitter. Wat verstaat Christina haar vak goed!"

Schrijf je ook in en ontvang direct alle instructies en toegang tot de Challenge.

50%
Ik doe mee aan de Challenge en ontvang motiverende mail!
Ik doe mee aan de Challenge (HET IS GRATIS)

Wij houden net als jij niet van spam! Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor berichten van StudioConline.nl

Na 4 zwangerschappen verandert je lijf. Ik had last van overtollige zwangerschapskilo’s. Ik voelde me niet meer zoals 10 jaar geleden. Logisch natuurlijk, maar ik zat op een punt dat ik toch wel heel erg verlangde naar 10 jaar geleden als het om mijn lijf ging. Ik deed op dat moment niets aan sport. Ik dacht daar heb ik geen tijd voor en al helemaal geen zin in. Ik voelde mezelf daardoor niet fit, was vaak moe, futloos en zat niet lekker in mijn vel.

Mijn vriendin vertelde mij over de workouts van Christina. Zij was er zo enthousiast over. Ik dacht bij mezelf: Hé, dit wil ik ook! Mijn doel was om weer die fitte, zelfverzekerde, gezonde vrouw te worden. Ik ben de workouts van Christina gaan volgen. WOW! Al na de eerste paar keer voelde ik me veel fitter. Wat verstaat zij haar vak goed zeg! Christina is zo’n energieke vrouw. Elke les is voor mij een feestje. Je voelt haar enthousiasme aan alles.

In het begin heb ik ontzettende spierpijn gehad. Dat hoort er natuurlijk bij, maar wat een ellende vond ik dat. Toch heb ik doorgezet. No pain, no gain tenslotte haha. Het werkte zelfs verslavend. 

Geraldine

Hoi, Ik ben Christina en ik geef de workouts in deze Challenge.
Trainingen geven is mijn grote passie. Dit doe ik al 20 jaar, waarvan 8 jaar als Nike Master Trainer. 


Daarnaast ben ik moeder van een dochter van 5 en een zoontje van 3 jaar.
Ik weet dus hoe uitdagend het is om alle ballen hoog te houden. 


Sinds mei 2017 heb ik mijn eigen sportstudio waar ik heel veel vrouwen na elke workout weer met een lach op het gezicht naar huis zie gaan MET de zin en energie om het drukke leven weer in te stappen. Dat gun ik jou ook!

Over de Workout Challenge:

De Workout Challenge heeft er voor gezorgd dat ik nu 3x in de week sport! Barre en HIIT zijn fijne workouts. Ik merkte gelijk al dat ik meer energie had na de trainingen.
Voorheen had ik moeite met 1x in de week sporten. Nu heb ik de slag helemaal te pakken en sport ik 3x in de week. Bedankt Christina!

Joy

Sporten, ik vind het echt heerlijk maar soms is het zoeken naar de tijd ervoor. Ook vandaag was weer volle bak met vergaderingen, afspraken ... jullie kennen het vast wel. Dus ook het zoeken naar tijd voor mijn eerste online les was een uitdaging, maar het is gelukt! Zojuist mijn eerste HIIT les gedaan en wat was dat inderdaad lekker! Morgen lekker thuis werken en ik weet wel wat ik in mijn “pauze” ga doen.

Louise

Voor mijn werk 3 dagen op pad naar Noorwegen en Zweden. Is erg leuk om te doen, maar is altijd erg intensief en vermoeiend. Normaal heb ik weinig zin om naar de gym in het hotel te gaan, maar vanmorgen om half 7 opgestaan en mijn Challenge workout gedaan in mijn hotelkamer! Daarna met veel energie aan de dag begonnen!

Marilijn

Inmiddels de eerste HIIT en de eerste BARRE workout gedaan. De woonkamer voor mij alleen en de laptop aan. Op een gegeven moment zat ik zo in mijn training dat ik niet eens meer door had dat ik gewoon in mijn eigen huis bezig was. Het was gewoon Christina en ik samen die aan het trainen waren. Hoe fantastisch is dat 😃!! Heerlijk gesport i.p.v bankhangen. Perfect om zo de donkere wintermaanden door te komen.👍

Jessica

"Het leek net of Christina en ik samen aan het trainen waren. Hoe fantastisch is dat!"

  • In twee weken ervaren wat trainen met je doet
  • Haalbaar doordat de workouts max 30 minuten zijn
  • De energie van een live class in de sportschool, maar dan lekker thuis

Wat je krijgt tijdens de Studio C Workout Challenge

Vijf toffe 

workouts

In twee weken ga jij twee Studio HIIT trainingen, twee Studio Barre workouts en een workout naar keuze doen. De workouts duren maximaal 30 minuten, waardoor het in te plannen is in je drukke agenda. Je ontvangt begeleiding via motiverende emails van mij, zodat jij de Challenge ook echt gaat halen!


Waardevolle info en video's

Je hebt toegang tot allerlei videomateriaal:
- uitleg workouts

- instructies bij oefeningen 
Hierdoor weet je waarom je het doet, wat het effect is op je lijf en energieniveau en hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren.


Toegang tot de 

Studio C ledenomgeving

Je gaat deze uitdaging niet alleen aan! Samen met jouw 

mede-challengers heb je toegang tot de Studio C ledenomgeving. Hierdoor kan je connecten met anderen als je dat wilt. Ook krijg je extra inspiratie en motivatie van mij in deze omgeving. Daarnaast kan je hier al je vragen stellen.

Voor mijn werk ben ik regelmatig op reis. Ondanks een zwaar schema, zet ik toch altijd de wekker een half uurtje eerder en doe ik dan altijd m'n eigen oefeningen op m'n hotelkamer. Maar het ontbreekt bij mij vaak aan creativiteit. Ik heb al verschillende apps hiervoor gedownload, maar ik miste tot nu toe de uitleg/ mogelijkheden hoe ik de oefeningen het beste kan uitvoeren. Sinds ik de workouts van Christina online doe let ik echt op m'n houding en het fijne is dat je tussendoor tips krijgt hoe je een oefening zwaarder of lichter maakt. Het lijkt met deze workouts net alsof ik echt in een les zit 😊: lekker muziekje op de achtergrond en de enorme energie die Christina over weet te brengen, dat is precies wat ik nodig heb!

Wendy

Schrijf je in voor de Workout Challenge!

50%
Ik doe mee aan de Challenge
en ontvang motiverende mail
Ik doe mee!

Je ontdekt dat sporten...

  • in te passen is in je drukke leven
  • je meer energie geeft
  • een FEESTJE kan zijn
arrow_drop_up arrow_drop_down