Fit40 Trainingsprogramma
Video Aspect Ratio: 16:9

Hey fitte mama to be!

Dit unieke online 12 weken Fit40 trainingsprogramma is de schop onder de kont voor elke vastberaden 40+ mama. Met korte gevarieerde online workouts kan je trainen waar en wanneer jij wilt en dmv voedingsadvies & persoonlijke coaching ga jij het dit keer gewoon doen en volhouden.   

Ik doe mee!

Hey fitte mama to be!

Dit unieke online 12 weken Fit40 trainingsprogramma is de schop onder de kont voor elke vastberaden 40+ mama. Met korte gevarieerde online workouts kan je trainen waar en wanneer jij wilt en dmv voedingsadvies & persoonlijke coaching ga jij het dit keer gewoon doen en volhouden. 
Inschrijven


voor het leven, niet voor even

Kleine stapjes is de key to success. Er zit een opbouw in de trainingsintensiteit. In hapklare stukken leren we je een nieuwe leefstijl en nog veel belangrijker: een nieuwe mindset aan. De start van een leven lang meer fitheid, energie en rust in het hoofd.waar en wanneer jij wilt

Het programma en de ledenomgeving zijn 24/7 toegankelijk via website of app, op elk device. Zo heb jij je korte trainingen en leefstijladvies altijd bij je. En kan je altijd en overal vragen stellen. Maak het zo passend voor jouw leven en binnen het schema van je gezin


on- en offline coaching

Je ontvangt 6 online coachingsessies. Mindset, leefstijl en gezondheid op celniveau komen aan bod. Deze terugkommomenten zijn jouw stok achter de deur. Daarnaast ontvang je elke maand offline coaching op jouw deurmat. Waarmee je zonder de afleiding van een telefoon en met een kop koffie of thee aan de slag gaat. 

Je komt ze wel eens tegen - vrouwen die veel energie hebben, stralen en veel gedaan krijgen. Vaak lukt het ze om te sporten, gezond te eten, de nodige ontspanning te pakken.


Maar laten we eerlijk zijn - dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


Herken jij ook het volgende?


 • Je sport al een tijdje niet of weinig en het lukt je niet er weer in te komen
 • Gezond eten lijkt zo ingewikkeld dat een ongezonde keuze zo gemaakt is
 • Je voelt je vaak futloos
 • Je loopt achter de feiten aan
 • Je hoofd zit regelmatig vol
 • Je mist zelfvertrouwen
 • Je wordt niet uitgerust wakker
 • Je kinderen worden ouder, je wilt jezelf ontwikkelen of iets nieuws voor jezelf, maar mist de energie om stappen te maken

Je bent niet de enige...

Voor ons als drukke moeders liggen er altijd 100.000 taken op ons te wachten.

Maar weet je? Met een aantal kleine veranderingen en inzichten is het ook mogelijk voor jou.


Als je maar echt wilt.


We hebben al vele vrouwen gezien die net zo dachten als jij en nu met een fit lijf, meer energie en rust in het hoofd door het leven gaan:

Waardoor...

 • jij elke dag met een glimlach je bed uitspringt
 • je vol energie de dag tegemoet gaat
 • je meer taken gedaan krijgt en dus minder achter de feiten aan loopt
 • je een blije moeder bent
 • je fitter en strakker wordt
 • en je je meer aantrekkelijk voelt voor je partner
 • je minder stress ervaart
 • je meer kan handelen in je hoofd
 • je energie hebt om dat project voor jezelf op te pakken
 • je vol zelfvertrouwen door het leven gaat
 • je jezelf weer 28 voelt

Met de schop onder de kont van ons EN de wil en vastberadenheid van jou voel jij je weer 28 in 12 weken

Wie zijn wij?

Wij zijn Christina en Heidy...

...en wij vieren het leven, elke dag. Door fit te zijn, te barsten van energie en een positieve mindset lukt dat. Ook door tegenslagen heen. Burn-out en verlies zijn ons niet onbekend. Daardoor weten we des te beter hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de juiste mindset te ontwikkelen. Dat gunnen we jou ook!

Christina in het kort: 
moeder van een dochter en een zoontje, gelukkig getrouwd, Nike Master Trainer, eigenaresse van boutique studio C, co-founder van Studio C Online en hoofdtrainster op het platform.


Motto's:

1. Live the life you love, love the life you live

2. You’re born to be real, not to be perfect


Heidy in het kort:
moeder van 2 dochters, gelukkig getrouwd. 11 jarige carrière bij Nike opgezegd om mijn droom van een eigen bedrijf rondom mijn passies sport en gezondheid waar te maken en de stille kracht achter het platform.


Motto's
1. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

2. Je bent zo mooi gemaakt, zorg daarom goed voor jezelf.

Ik wil die power ook en ga 12 weken aan de bak!

Hoe werkt het Fit40 programma?

12 weken lang, 4 korte, intensieve workouts per week

In de Studio C Online ledenomgeving zijn alle workouts per week toegankelijk. Elke week staan er dus weer 4 workouts voor je klaar. Deze workouts zijn max 15 of 30 minuten. Ze variëren van HIIT tot Barre en van Pilates tot krachttraining. Er zit een opbouw in het programma. Elke maand een tandje erbij. In de workouts zitten ook opties, zodat je het kan aanpassen naar je eigen niveau. 

Elke 4 weken ga je aan de slag met nieuwe leefstijlinformatie

Ook de voedings -en leefstijlinfo zijn opgedeeld in hapklare stukken. Zo kan jij stap voor stap op weg naar verandering. Informatie over voeding, suikers, vetten, hormonen, etc komen aan bod. Je ontvangt voedingsrichtlijnen en recepten om jou op weg te helpen totdat je het zelf weet en kunt. 

Elke week extra motivatie

Elke week ontvang je nieuwe motivatie om de week weer fris en fruitig te starten.

6 online coachingsessies

Je kan deelnemen aan 6 online sessies met ons en met onze voedingsdeskundige. Opdrachten van de offline coaching worden hier besproken.

Elke maand offline coaching op je deurmat

Dit is uniek, coaching op je deurmat. Omdat onze telefoon de grootste afleider is, ontvang je elke maand een brief met waardevolle informatie en opdrachten. Onder het genot van een kop koffie of thee lekker aan de slag met jezelf, voor nieuwe inzichten, waar je hele gezin van profiteert. 

We starten op 26 september

Het Fit40 programma start op een vaste datum, zodat we met elkaar naar hetzelfde doel toewerken. Op 18 december ben je klaar om je nieuwe leefstijl het jaar uit en het nieuwe jaar in voort te zetten. Meer energie, een fit en strakker lichaam en rust in je hoofd. 

klantverhaal, testimonial, blije klant

Ik ben gestart met het Studio Fit programma. Even dacht ik wat ga ik nu doen, maar het antwoord is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gewoon verder met een van jullie andere programma's! Zalig gevoel dat je niet hoeft na te denken wat je nu moet doen maar dat het gewoon op een bordje wordt voorgeschoteld. Het is voor mij nog nooit zo duidelijk geweest wat de volgende stap nu is.
Ook het verschil met 4 weken terug is duidelijk, de oefeningen gaan vlotter ik krijg er hier en daar zelfs een sprongetje tussen waar ik niet dacht dat een sprongetje mogelijk was ;-)
Christina, dankjewel voor je motivatie en beide voor jullie topconcept, het werkt voor deze mama van 2!

Anja van Gysegem
€ 595,-

Fit40 trainingsprogramma

 • Van 26 september t/m 18 december
 • Bruis van energie
 • Op weg naar een fitter en strakker lichaam
 • Rust in je hoofd en je zaakjes op orde
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Geen resultaat? Je geld terug!

Als jij 100% aan de slag gaat met alle tools in dit programma, dan is resultaat een logisch gevolg. Is dit toch niet het geval? Dan krijg jij je geld terug, mits je alles volgt, opvolgt en je aanwezig bent bij de coachingsessies.