HIIT 15 minuten - eerst zweten, daarna relaxen
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Zweten met HIIT en sluit optioneel af met Stretch & Relax

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Kort en intensief trainen, waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan het sterker maken van je spieren. Het is dus de bedoeling dat je buiten adem raakt, dat je het zwaar hebt en dat je na 15 minuten het gevoel hebt dat je echt getraind hebt. Dat maakt HIIT zo efficiƫnt.
De training bestaat uit rondes van een minuut. Ben jij een beginnend sporter? Dan kan HIIT erg pittig zijn. Leg dan de lat niet te hoog. 15 minuten trainen is een optie, maar elke minuut die jij traint is er 1. Zit jij na 5 minuten aan je tax? Dan is dat ook goed. Daag jezelf wel uit.

Deze HIIT workout is een perfecte combi met de Stretch & Relax sessie die hieronder staat. De sessie bevat nl. oefeningen die ideaal na een cardio workout zijn. Je kan de sessie echter ook als losstaande sessie zien. Het is dus een optie om alleen voor de Stretch & Relax sessie te gaan. Up to you!

Studio Stretch & Relax

Na deze sessie voel jij je relaxter EN een stuk soepeler. Geniet ervan!


Ben je enthousiast en wil je dit thuis trainen doorzetten? Word dan lid. Met kortingscode KVV20 ontvang je 20 euro korting op het eerste kwartaal van het kwartaalabonnement.