Over Christina - Onderneemster, Nike Master Trainer en moeder

Wij zijn Christina en Heidy en willen jou de energie geven om je drukke leven aan te kunnen...

Over ons...

Christina en Heidy zijn het gezicht en de drijvende kracht achter de online sportstudio Studio C Online.

Christina is naast het runnen van dit bedrijf jouw energieke trainster van de meeste trainingen van Studio C, eigenaresse van een fysieke boutique sportschool en gecertificeerd Nike Master Trainer.
Heidy heeft haar 11 jarige carrière bij Nike bewust opgezegd om haar droom van een eigen bedrijf rondom haar passies sport en gezondheid waar te maken en is de stille kracht achter het platform.

Elke dag inspireren zij duizenden vrouwen in Nederland en België om goed voor zichzelf te zorgen, omdat je juist dan de ander en de wereld veel te geven hebt, ook op de lange termijn. Heidy heeft dit zelf ontdekt door een bijna-burnout.
Nu bruisen ze allebei van energie door de juiste balans in het leven qua werk, gezin en leefstijl. Trainen is hier een belangrijk onderdeel van.  
Ze vinden het super om elke dag hun leden en volgers te inspireren met workouts en hierbij hun enthousiasme en passie voor sporten en gezond leven op ze over te brengen. Dus ook op jou! Ze willen je laten zien dat ook jij een echte powervrouw kunt worden.
Juist als je (denkt dat) je te druk bent om te sporten, geeft sporten jou de energie om je drukke leven aan te kunnen. Echt waar! 

Nieuwsgierig naar het wie, hoe en waarom? Lees dan de blog 'Studio C Online: wie, hoe en waarom?'.

Hoe is het allemaal begonnen?

Mijn (Christina's) hart ligt altijd al bij de sport. Op mijn 17e gaf ik al les bij verschillende sportscholen en daarnaast werkte ik bij mijn ma in de snoepzaak (ja, echt waar! :-) ). Op mijn 21e heb ik besloten om uit de zaak te gaan en me helemaal op de sport te storten als freelance sportinstructeur. Dit was de start van een fantastische tijd waarin ik iets heb mogen toevoegen aan het leven van heel veel mensen.

In de afgelopen 20 jaar heb ik honderden vrouwen geholpen en gemotiveerd om regelmatig te gaan bewegen en sporten.

Met fantastische resultaten: stralende zelfverzekerde vrouwen die lekker in hun vel zitten. En dat is precies waar ik het voor doe. Er is niks toffer dan andere vrouwen verder te helpen en zich goed te laten voelen.


Het was altijd mijn droom om een eigen sportstudio te hebben. Deze droom is mei 2017 werkelijkheid geworden. Ook daar zie ik dagelijks vrouwen die sporten leuk zijn gaan vinden, het regelmatig doen en nu echt lopen te stralen. Heerlijk!

Omdat ik nog zoveel meer vrouwen zou willen motiveren en inspireren beter voor zichzelf en hun lijf te zorgen, ontstond het idee voor Studio C Online. And here it is! Een online sportstudio met toffe, gevarieerde workouts en programma's van hoge kwaliteit. De workouts duren maximaal 30 minuten waardoor het makkelijker wordt om sporten in te plannen naast je werk, gezin, sociale afspraken en allerlei andere verplichtingen.


Juist als je (denkt dat je) te druk bent om te sporten, zal sporten je helpen om je drukke leven aan te kunnen. Echt waar!

Meer over Christina, jouw hoofdtrainster

Fit worden met Nike Master Trainer Christina

Christina als Nike Master Trainer

Ik was al werkzaam bij Nike als instructeur en personal trainer toen de kans zich voordeed om Nike Master Trainer te worden. Megatof natuurlijk, dus ik ging ervoor. Met succes! Sinds 2010 mag ik mezelf Nike Master Trainer noemen. Nike Master Trainers zijn ambassadeurs van de wereldwijde fitness community die motiveren en inspireren door te connecten met vrouwen op social media en grote events. 

Een groot Nike event leiden vind ik echt geweldig. Zoveel vrouwen zien trainen, zweten, meestal met een glimlach op het gezicht. Fantastisch!

fitte mama, blije mama, happy mama

Christina als mama

Ik ben de gelukkige mama van twee prachtige kids van vier en één jaar. Heerlijk hoe zij mij helpen om te relativeren en stil te staan bij wat echt belangrijk is in het leven. Hoe fantastisch ik het lesgeven en het runnen van mijn twee bedrijven ook vind, mijn man en twee kids blijven toch het allerbelangrijkste


Wel is het een enorme uitdaging om hierin de juiste balans te vinden. Er zitten maar 24 uur in een dag. Daarin moeten werk, gezin en allerlei sociale dingen gepland worden. Vooruit plannen en structuur zijn hierbij de sleutels tot succes. En ook de support van mijn geweldige vent, Rob. Samen vormen we echt een team.


Daarnaast heb ik gelukkig bergen aan energie. Dat zit enerzijds in mijn natuur, anderzijds leef ik superbewust. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten (en geniet daarbij af en toe OOK van een stuk taart en een wijntje), ik pak mijn ontspanningsmomenten en beweeg natuurlijk genoeg. Het vele sporten helpt mij om zowel mentaal als fysiek ontzettend sterk te zijn. Hierdoor kan ik mijn drukke leven aan en spring ik elke ochtend weer mijn bed uit om vol energie aan een nieuwe dag te beginnen. 

Christina als oprichtster van Boutique Studio C

In mei 2017 kwam mijn grote droom uit: een eigen sportstudio waar het knus en gezellig is en iedereen zich thuis voelt


Ik was nog maar net bevallen van mijn jongste toen deze kans op mijn pad kwam. Er kwam een pand op de ideale plek beschikbaar. Ik kon deze kans niet laten lopen. En dus ging ik er vol voor. Een beslissing waar ik geen spijt van heb. Na een jaar kan ik zeggen dat mijn droom ECHT uitgekomen is: dagelijks zie ik stralende vrouwen die sporten echt een feestje zijn gaan vinden. Love it!


Met Studio C Online hoop ik nog veel meer vrouwen te laten stralen, ook jou. Doe je mee?

Wil jij samen met ons op weg naar meer energie?