Lekker zweten met Studio HIIT 15
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lekker zweten met Studio HIIT 15

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Kort en intensief trainen, waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan het sterker maken van je spieren. Het is dus de bedoeling dat je buiten adem raakt, dat je het zwaar hebt en dat je na 15 minuten het gevoel hebt dat je echt getraind hebt. Dat maakt HIIT zo efficiënt.
Bij de oefening waarbij je vanuit lig op gaat staan, mag je je handen gebruiken. Is zelfs dit een uitdaging, voel je dan absoluut geen loser, raak ook niet gefrustreerd, maar zie het als een mooie uitdaging om naartoe te werken. 

 Studio C heeft een ledenomgeving waarin ruim 300 workouts, 15+ trainingsprogramma's, voedingsrichtlijnen- en schema's beschikbaar zijn. En nog veel belangrijker: een inspirerende ledenomgeving waar jij continue uitgedaagd wordt om door te zetten, waar je je vragen kunt stellen en als je wilt elkaar kunt motiveren.
Wil je alles van Studio C ontdekken? Omdat je meedoet met de Fitweek ontvang je 20 EURO korting op een kwartaalabonnement met kortingscode FITWEEK20.