Barre workout
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Sterk, strakker en soepel met deze barre workout

Studio Barre combineert ballet, pilates, yoga en functionele krachtoefeningen met als resultaat: een sterk, strak en vrouwelijk lijf. 

Barre klinkt als een ballerina workout, maar je hoeft echt geen ballerina skills te hebben om deze workout te kunnen doen. 


Tijdens de barre workout worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met krachttraining. Niet zomaar krachttraining. Er wordt één spiergroep tegelijk getraind, waarbij er heel veel herhalingen van kleine, precieze bewegingen gemaakt worden. Tot het punt dat de spieren moe worden en zelfs dan ga je nog even door. 


Deze kleine spierbewegingen zijn genoeg om de spieren op te bouwen en elastischer te maken, maar niet om spierscheurtjes te maken waardoor de spier erg groot wordt. Zo worden de spieren sterker, maar niet bulky. Hierdoor creëer je een prachtig, getoned vrouwelijk lijf. Behalve dat je een mooi lijf krijgt, verbetert je houding en word je flexibeler. En wie wil dat nu niet!


Studio C heeft een ledenomgeving waarin alle workouts beschikbaar zijn, inclusief een motiverende community voor al je vragen. Wil je alles van Studio C ontdekken?