Studio Strength of Studio Core
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Welkom bij Studio Strength en / of Studio Core

Naast vele andere workouts, biedt Studio C ook Studio Strength aan. Voor sterkere spieren, gericht op vrouwen, omdat het juist voor vrouwen ook zo belangrijk is om sterk en krachtig in het lichaam te zijn. We bieden workouts met gewichten en met eigen lichaamsgewicht. Zoals deze workout.

Je gaat hier aan de slag met een 15 minuten workout voor de billen en de benen. Dit gaat pittig worden. Je gaat squatten en ook de lunge komt aan bod. Daarom vind je onderaan de pagina de instructievideo's van deze oefeningen.
Heb jij nog erge spierpijn van maandag (een beetje spierpijn is niet erg)? Sla deze dan over en pak alleen de core workout hieronder. 

Voel je je nog fris en fruitig? Dan is het ook een optie om beide workouts achter elkaar te pakken. 

Studio Core 15 min

Je core bestaat uit wel 29 spieren in je buik, rug en bekkengebied. Samen vormen die spieren het korset van je lichaam. Deze rompspieren helpen je bij alle dagelijkse activiteiten, zoals het dragen van een zware boodschappentas, het optillen van je kind, de trap oprennen, maar ook bij lopen, staan, zitten en eigenlijk elke beweging die je uitvoert. Super belangrijk dus!

Wil je het helStudio C heeft een ledenomgeving waarin bijna 300 workouts, 15 trainingschema's, voedingsrichtlijnen- en schema's beschikbaar zijn, inclusief een motiverende community voor al je vragen. Wil je alles van Studio C ontdekken? Via je werkgever kan je gratis bij ons trainen. Je hoeft je alleen maar aan te melden. 

Instructievideo Squat

Doe je nooit dit soort workouts? Bekijk dan eerst even deze instructievideo, zodat je zeker weet dat je de oefeningen goed uitvoert. Binnen Studio C Online hebben we Studio Education. Dit bevat instructievideo's van de meest voorkomende oefeningen. 

Instructievideo Lunge