Ontspan volledig met deze relaxsessie

Maak je klaar voor je beste nacht ooit

Ons cadeautje voor jou! Een relaxsessie.
Ontspan, slaap lekker en heb meer energie en een stralende huid.

Ik doe mee!
Je gemoedstoestand, je energielevel en de conditie van je huid staat of valt met een goede nachtrust. 


Een goede nachtrust wordt voor een groot deel bepaald door wat jij voor het slapen gaan doet.

Daarom heb ik met Christina van Studio C Online een relaxsessie opgenomen. Deze 15 minuten sessie laat jou ontspannen waardoor jij sneller in slaap valt en vervolgens dieper slaapt.

Vul je gegevens in en ga direct naar de relaxsessie.

Voor meer energie en een stralende huid!

Waarom dit kado?

‘Een mooie huid is geen quick-fix. Naast een dagelijks beautyritueel is het van belang dat je ook naar andere factoren kijkt. Zoals o.a. je voeding, hormoonhuishouding, slaap, stresslevels en lymfesysteem. 

Zowel ’s ochtends als ’s avonds heb ik een ‘beauty-ritueel’. En dat betekent niet alleen ‘smeren’, maar ook bijv. trampoline springen, m’n tong schrapen, warm water drinken en stretchen. 


I love stretching. En daarom ben ik ook blij om deze video met je te delen van de stretchingsessie die Christina van Studio C Online en ik samen hebben gedaan.

 

Deze kun je ’s avonds doen voor het slapen gaan of als je wellicht wat meer stress ervaart. Heerlijk om met deze sessie weer even tot jezelf te komen.

Wij zijn Heidy en Christina van Studio C online

...en wij vieren het leven, elke dag. Door fit te zijn, te barsten van energie en een positieve mindset lukt dat. Ook door tegenslagen heen. Burn-out en verlies zijn ons niet onbekend. Daardoor weten we des te beter hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de juiste mindset te ontwikkelen. Dat gunnen we jou ook!

Christina in het kort:
moeder van een dochter en een zoontje, gelukkig getrouwd, Nike Master Trainer, eigenaresse van boutique studio C, co-founder van Studio C Online en hoofdtrainster op het platform.


Motto's:

1. Live the life you love, love the life you live

2. You’re born to be real, not to be perfect


Heidy in het kort:
moeder van 2 dochters, gelukkig getrouwd. 11 jarige carrière bij Nike opgezegd om mijn droom van een eigen bedrijf rondom mijn passies sport en gezondheid waar te maken en de stille kracht achter het platform.


Motto's
1. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

2. Je bent zo mooi gemaakt, zorg daarom goed voor jezelf

Met een mix van korte low impact en high impact workouts die je kunt doen waar en wanneer jij wilt, zorgen we dat sporten laagdrempelig wordt. Zodat het jou lukt om het in te plannen en je met meer energie, rust in je hoofd en een stralende huid door het leven gaat. 

Omdat gezondheid een totaalplaatje is van trainen, ontspannen en voeding (en dus ook voeding voor je huid) zijn we erg blij met de producten van Loïs Lee. 

relaxsessie, no stress, lekker slapen,

Schrijf je in en ontvang de sessie direct