Barre workout voor thuis bij Studio C Online

Studio Barre

Studio Barre combineert ballet, pilates en functionele krachtoefeningen met als resultaat: een sterk, strak en vrouwelijk lijf.

Barre klinkt als een ballerina workout, maar je hoeft echt geen ballerina skills te hebben om deze workout te kunnen doen. 


Tijdens de barre workout worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met krachttraining. Niet zomaar krachttraining. Er wordt één spiergroep tegelijk getraind, waarbij er heel veel herhalingen van kleine, precieze bewegingen gemaakt worden. Tot het punt dat de spieren moe worden en zelfs dan ga je nog even door. 


Deze kleine spierbewegingen zijn genoeg om de spieren op te bouwen en elastischer te maken, maar niet om spierscheurtjes te maken waardoor de spier erg groot wordt. Zo worden de spieren sterker, maar niet bulky. Hierdoor creëer je een prachtig, getoned vrouwelijk lijf. Behalve dat je een mooi lijf krijgt, verbetert je houding en word je flexibeler. En wie wil dat nu niet!


Barre workouts zijn de perfecte aanvulling op bv een high intensity interval workout (Studio HIIT), krachttraining of hardloopschema waarbij de spieren juist korter worden. 


Meer weten? Lees het artikel 'Wat een barre workout met je lijf doet'. 

Check hier een kort fragment van Studio Barre