Anti Spam Beleid - Studio C Online

Anti Spam Beleid

Studio C Online verstuurt e-mails nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal Studio C Online eigen producten aanbieden via e-mail en via de site’s StudioConline.nl en leden.studioConline.nl. Studio C Online heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij altijd spam te voorkomen.


Wat is spam?


Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde emaild versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven.


Studio C Online zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.


Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen


Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

arrow_drop_up arrow_drop_down