samenwerking met Studio C Online

Zo ga jij een samenwerking aan met Studio C en verdien je je eigen abonnement terug

Hieronder leggen we precies uit hoe het werkt

Hi! Je bent al een korte of langere tijd lid van Studio C Online. We hopen dat je nog steeds met veel plezier bij ons traint en dat het je helpt om met meer energie en balans in het leven te staan.

 

Eigenlijk hopen we dat we je zo enthousiast hebben gemaakt dat je dit met iedereen wilt delen. We weten inmiddels dat velen van jullie dit al doen. En daar zijn we blij mee. Op deze manier kunnen we met elkaar nog veel meer vrouwen stralend en energiek in het leven laten staan. Daar wordt de wereld een beetje mooier van!


Als jij oprecht enthousiast bent over Studio C Online, en daardoor anderen aan wilt sporen om ook fit te worden door thuis te sporten, kan je nu eenvoudig een samenwerking met ons aangaan door affiliate partner van ons te worden. Hiermee kan je je eigen abonnement terugverdienen. 
Hieronder volgt een stappenplan hoe dit precies werkt.

Stap 1

Je klikt op de link die je van ons hebt ontvangen. Voor het gemak heb je 'm hier nog een keer:
https://partners.plugandpay.nl/signup?merchant_id=4960
Je ziet het scherm hieronder. Plug&Pay is ons betalingssysteem. Door hier een account aan te maken, gaat de samenwerking van start. 
Vul je gegevens in, los de som op, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op Aanmelden.

Stap 2

Vervolgens zie je het onderstaande scherm. Je klikt op Naar Dashboard.

Stap 3

Je accepteert de algemene voorwaarden door naar beneden te scrollen, het vakje aan te vinken en op Accepteren te klikken.
Het kan zijn dat je dit 2 of 3 keer moet doen, voordat je wordt doorgeleid naar het volgende scherm.

Stap 4

Je ziet nu onderstaande scherm. 
Eerste klik, 30 dagen geldig betekent dat jij 30% commissie ontvangt van elke aankoop die gedaan wordt door jouw aanbeveling binnen 30 dagen na de eerste klik.

Je ziet onderaan staan: in afwachting. Wij moeten elk account eerst goedkeuren omdat we graag willen weten met wie we samenwerken. Zodra dit gedaan is, ontvang je een email hierover.

Stap 5

Op de oranje button bovenaan zie je staan: voordat je betalingen kunt ontvangen, moet je eerste je profiel compleet maken.
Klik hierop en vul de overige informatie in. 
Je bankrekening is nodig zodat jij je verdiensten kunt ontvangen. De BIC code van je bank kan je vinden door BIC code en de naam van je bank in een zoekmachine in te vullen. 

Stap 6

Zodra je goedgekeurd bent en via de oranje button 'Affiliate Dashboard' in je email klikt, kom je op onderstaande scherm.
Dit is het dashboard van je account. Zodra je start met promoten, kan je hier je commissies zien.

Om te starten met het promoten van Studio C klik je in de zijbalk op Mijn Partners.

Stap 7

Bij Mijn Partners zie je Studio C Online al staan, zoals je hieronder kan zien. Klik op Studio C Online (onder Merchant).

Stap 8

Je ziet nu de gegevens van Studio C Online staan. 
Klik nu op promotielinks. Hier zie je alle links staan die je kunt promoten:

  • het lidmaatschap (maand, kwartaal en jaar)
  • het kwartaallidmaatschap met 1 maand proef voor 9 euro
  • Studio C Online homepage

Dit zijn JOUW unieke linken. Voor elke link geldt hetzelfde: zodra iemand binnen 30 dagen na de 1e klik een aankoop doet op Studio C Online, ontvang jij daar 30% commissie over. Dit geldt voor het bedrag ex BTW.

Dus start iemand door jouw enthousiasme met een kwartaalabonnement a 59,95 EURO (=49,55 EURO ex BTW),
dan ontvang jij 30% over 49,55 EURO = 14,86 EURO. 
Dit ontvang je elk kwartaal voor zolang deze persoon lid blijft. Maak jij dus 4 personen lid, dan heb jij jouw eigen kwartaalabonnement geheel gratis. 

In het geval van het lidmaatschap met proefmaand voor 9 euro ontvang jij in eerste instantie 30% over 7,44 EURO (9-21% BTW). Gaat deze persoon na de proefmaand door met het abonnement, dan ontvang jij na die maand 30% van 49,55 EURO=14,86 EURO. En dat weer voor zolang deze persoon lid blijft. 

Stap 9: Start met een ander fit te maken en je eigen abonnement terug te verdienen

Help vanaf nu je vriendinnen, familie, collega's, buren, je social media volgers, etc aan meer energie en meer balans in hun leven. Deel de link naar keuze met anderen en maak zo jezelf EN de ander blij. Hieronder zie je een voorbeeld.

Het is onze passie om zoveel mogelijk vrouwen in Nederland en Belgie stralend, fit en vol energie in het leven te laten staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een vrouw die happy en in balans is de wereld een beetje mooier maakt. Omdat ze een leuker mens, een relaxtere moeder, een meer passievolle partner wordt en energie over heeft om een lichtje voor de ander te zijn. En dat heeft deze wereld heel hard nodig. Supertof dat je meedoet om meer licht in deze wereld te verspreiden. Bedankt alvast!

Bedankt!

Op naar een mooiere wereld met heel veel fitte en energieke vrouwen.