Succesverhaal - Geraldine (33) no pain, no gain

Doe mee met de gratis Workout Challenge

Doe mee met de gratis Workout Challenge

Succesverhaal - Geraldine (33) no pain, no gain
26 september 2019 
2 min. leestijd

Succesverhaal - Geraldine (33) no pain, no gain

Geraldine, 33 jaar, en moeder van vier kids, werd door een vriendin overgehaald om de workouts van Christina te gaan doen. Tot dat moment deed ze niks aan sport. De beweging die ze kreeg was af en toe haar huis soppen, want dat doet ze graag 😉 (wat overigens ook hele goede beweging is!). Lees hier de impact van haar beslissing.

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Geraldine, 33 jaar, getrouwd en moeder van 4 kids.
Na 4 zwangerschappen verandert je lijf. Ik had last van overtollige zwangerschapskilo’s. Ik voelde me niet meer zoals 10 jaar geleden. Logisch natuurlijk, maar ik zat op een punt dat ik toch wel heel erg verlangde naar 10 jaar geleden als het om mijn lijf ging. Ik deed op dat moment niets aan sport. Ik dacht daar heb ik geen tijd voor en al helemaal geen zin in. Ik voelde mezelf daardoor niet fit, was vaak moe, futloos en zat niet lekker in mijn vel.

Mijn vriendin vertelde mij over de workouts van Christina. Zij was er zo enthousiast over. Ik dacht bij mezelf: Hé, dit wil ik ook! Mijn doel was om weer die fitte, zelfverzekerde, gezonde vrouw te worden. Ik ben de workouts van Christina gaan volgen. WOW! Al na de eerste paar keer voelde ik me veel fitter. Wat verstaat zij haar vak goed zeg! Christina is zo’n energieke, lieve, gezellige vrouw. Die erg goed les kan geven. Elke les is voor mij een feestje. Je voelt haar enthousiasme aan alles.

In het begin heb ik ontzettende spierpijn gehad. Dat hoort er natuurlijk bij, maar wat een ellende vond ik dat. Toch heb ik doorgezet. No pain, no gain tenslotte haha. Het werkte zelfs verslavend. Ik sport nu zelfs 4-6 keer in de week.
En wat voel ik me goed! Ik voel me zelfverzekerd, fitter en gezonder dan ooit tevoren. Daarbij ben ik ook nog eens 12 kilo kwijt.

Onlangs ben ik ook anders gaan eten (toen was er inmiddels al 10 kilo af). Doordat ik sport, begon ik het ook steeds belangrijker te vinden om op mijn voeding te letten. Ik at altijd hoe de gemiddelde Nederlander eet: veel brood, zuivel, koek, chocola en te weinig groente en fruit. Ik ben bewuster gaan eten. Veel groente en fruit, minder eetmomenten. Dat vond ik erg pittig in het begin, maar ook daarin heb ik doorgezet. En daar ben ik best trots op! Ik voel me hierdoor nog beter. Zelfs het toiletbezoek is nu een feestje geworden! 🙂 Ik weet nu ook dat gezonde voeding heel erg belangrijk is voor m’n lijf.

Al met al kan ik zeggen dat sporten m’n leven echt heeft veranderd. Ik ben een fittere, blijere vrouw en mama geworden. Thanks Christina!

Altijd leuk om te zien, foto’s van voor en na.

Voor:

Na:


Wil jij barsten van energie, een fitter en strakker lijf hebben & meer aankunnen? Start dan nu met jouw perfecte week. Ga direct aan de slag!

Reactie plaatsen