Wat wil jij echt?

Doe mee met de gratis Workout Challenge

Doe mee met de gratis Workout Challenge

Laat jij je licht schijnen?
29 november 2022 
3 min. leestijd

Laat jij je licht schijnen?

Doe jij de dingen die 100% bij jou passen? Laat jij eruit komen of tot bloei komen wat er eigenlijk allemaal in jou zit? Op het moment dat de zaadcel van je vader de eicel van je moeder bevruchtte, stond jouw DNA vast en lagen ook al jouw gaven en talenten al vast. En dat zijn er velen. Maar zie jij dat ook? En zet je ze ook in? 

"Het gaat niet om mij"

Wij zien dat veel vrouwen niet tot bloei laten komen wat er in ze zit. Daardoor voelen ze diep van binnen frustratie. Toch blijven veel vrouwen dan zitten waar ze zitten. Onder het mom van 'het is wat het is', 'mijn tijd komt nog wel', 'het gaat niet om mij'...Inderdaad, het gaat niet alleen om jou. Waar het wel om gaat? Dat je gezin, je omgeving, de wereld heel veel mist doordat jij het licht dat in je zit niet laat schijnen. En dat is zo zonde!

Als jij niet tevreden bent met je leven, als jij je afvraagt: is dit het nou?, als jij verlangt naar bloei, dan wandel je waarschijnlijk nog niet in het plan voor jouw leven. Die onrust en gevoelens zijn er niet voor niks. Het roept je iedere keer op om andere keuzes te maken, zodat jij WEL op de plek komt waar je hoort te zijn. 

Dat betekent niet dat je moet streven naar een goede baan, een mooie carrière of 100.000 nevenactiviteiten, zoals de maatschappij ons vaak oplegt. Juist als moeder heb je zo'n belangrijke rol. En is het belangrijk dat jij stevig staat, zodat je je kinderen ook weer stevig laat staan. 

Je hebt altijd een keuze

Als jij jezelf helemaal niet stevig voelt staan, heb je altijd een keuze. Jij hebt nl. invloed op je leven. Jij bent verantwoordelijk voor je keuzes. Je kan blijven zitten waar je zit, je kan je slachtoffer van de omstandigheden (blijven) voelen. Maar daar wordt niemand blij van. Wat kan je wel doen? Actie ondernemen. Je moet dan eerst weten wat je wilt. Daarom de eerste opdracht voor vandaag: Denk eens na over de volgende vragen: 

 • Wat zijn de dingen waar ik gefrustreerd over bent? 
 • Wat zijn de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen? 
 • Waar krijg ik energie van? 
 • En...wat als tijd en geld geen rol zou spelen, wat zou ik dan doen? Hoe zou mijn leven er dan uitzien?

  Als je dit nl. voor jezelf weet, en dus weet wat je eigenlijk wilt, kan je de juiste stappen gaan ondernemen.

De volgende vraag is dan: wat heb jij nodig om dit te bereiken?

Meer energie

Vaak mist de energie om überhaupt iets te ondernemen of op te pakken. Herken je dat? Ga dan aan de slag met wat jij nodig hebt om meer energie te krijgen. Zou je meer moeten bewegen? Voedzamer willen eten? Meer rustmomenten pakken? Start daar dan vandaag mee! Maak een plan, begin met kleine stapjes, maar stop met excuses maken. Jij hebt nl. invloed op je leven. En nee, op bepaalde omstandigheden heb je zeker geen invloed. Je hebt wel invloed op hoe je daarmee omgaat.

Direct starten met fitter worden?  Word lid en maak gebruik van de 14 dagen proefperiode

Zodra je meer energie hebt, zit je lekkerder in je vel, krijg je meer gedaan en 

 • zie je het WEL zitten om die training te gaan doen die je al zo lang wilde doen
 • zie je het WEL zitten om op schilderles of muziekles te gaan, omdat je daar zo blij van wordt
 • krijg je WEL de drive om je huis eens flink op te ruimen, waardoor je ook weer meer ruimte in je hoofd krijgt
 • heb je WEL de ballen om die energievretende baan op te zeggen en iets te gaan doen wat bij je past
  ...zodat jij je talenten tot bloei laat komen, je doet waar je voor bedoeld bent, je je licht meer laat schijnen in deze wereld. Als jij nl. happy bent, straal je dat uit naar iedereen om je heen. Dat werkt als een olievlek. Jij blij, je gezin blij, je omgeving blij en zo maak je de wereld een beetje mooier.

Wacht dus niet langer. The world needs you. Pak pen en papier erbij en beantwoord bovenstaande vragen. Neem vervolgens ACTIE. Wat wordt jouw eerste stap?

Omdat wij zien dat veel vrouwen moeite hebben om een leefstijl te creëren die ze de energie geeft die ze zo nodig hebben, hebben we het Fit40 college ontwikkeld. Met dit unieke online Fit40 college doe jij als (bijna) veertiger kennis op en breng je dat meteen in de praktijk. Learning bij doing dus. Met korte gevarieerde online workouts train jij waar en wanneer je wilt. Je gaat aan de slag met je mindset en voedings/leefstijlinformatie. Je ontvangt on- en offline coaching. Dit is jouw schop onder de kont waardoor je het dit keer gaat DOEN en volhouden. Voor blijvend effect. Blijvend fit, omdat je een nieuwe leefstijl aangeleerd hebt en ook weet waarom je het doet. En fit voor een lange tijd omdat het een leefstijl is geworden en geen quick fix. We starten 11 september. Doe je mee?


Reactie plaatsen